E-MOBILITY ZOALS JIJ DAT WILT

Elektrisch rijden wordt meer en meer de standaard voor duurzaam vervoer. Schoner en voordelig rijden, daar gaat het om. En dat bovendien zo slim mogelijk, door te kiezen voor oplossingen die een stap verdergaan. Die je bijvoorbeeld laten profiteren van de door jou zelf opgewekte stroom, verkregen via jouw zonnepanelen.

Doordachte oplossingen: bij Turific Duurzaam houden we ervan. Dus zijn we fan van producten zoals de smart laders van Zappi, waarmee je zelf bepaalt hoe én hoe snel je jouw auto oplaadt. Lees snel verder. En ontdek waarom de Zappi-laders met hun drie laadprogramma’s ook passen bij jouw specifieke situatie.

ZAPPI SMART-LADERS | Turific Duurzaam | 500px

ZAPPI SMART-LADERS

Het totale aanbod aan laadproducten voor elektrisch vervoer is groot. En inmiddels zo omvangrijk, dat het onderscheid ‘m meer dan ooit zit in unieke features. Maak daarom kennis met de Zappi-smart laders: de eerste laadstations waarmee je jouw elektrische auto volledig oplaadt met zelf duurzaam opgewekte energie.

Wie elektrisch rijdt denkt duurzaam. Dus komen elektrisch vervoer en oplossingen zoals zonnepanelen al snel samen op hetzelfde adres. Zappi springt in op die duurzame combinatie, met laadstations die de accu kunnen laden met precies de sterkte zoals jouw zonnepanelen die leveren. ‘Bijtanken’ via het stroomnet is dus niet meer nodig.

Bovendien, zo duurzaam als Zappi-laders zijn, zo veilig werken ze ook. Met de functie voor ‘dynamic loadbalancing’ schakelt de lader zelf een tandje terug wanneer jij in de woning apparaten zoals de vaatwasser en droger op hetzelfde moment aan hebt staan. Laat de situatie krachtiger laden weer toe? Dan schakelt het Zappi-laadstation zelf weer bij.

KIES JOUW PROGRAMMA

Met hun veelzijdige en slimme toepassingen zijn Zappi-smartladers geschikt voor thuis én op de zaak. Haal alles uit de zelf opgewekte stroom en laat het laadstation optimaal voor jou werken met de keuze uit drie programma’s:

 • ECO+:
  laad je auto met enkel en alleen de door jou zelf opgewekte duurzame energie. Is de eigen productie tijdelijk te laag, dan pauzeert de lader het proces. En gaat-ie verder wanneer de zon er weer meer doorheen komt.
 • ECO:
  benut zoveel mogelijk de eigen, duurzame energie. En laad alsnog bij vanuit het net wanneer de eigen productie te veel achterblijft.
 • Snel laden:
  gebruik de Zappi zoals elke andere lader. Op maximaal vermogen dus, met ook een bijdrage vanuit het stroomnet.
  Je stelt een Zappi-lader in zoals jij dat wilt. Bijvoorbeeld tijdens daltarieftijden, zodat je profiteert van de laagste tarieven. En doordat Zappi de laadsessies bijhoudt, zie je bovendien altijd en overal hoeveel kWh er al is geladen. Dat is slim. Zuinig. En rendabel bovendien.
Energy management Turific Duurzaam

MEER WETEN OVER ONZE OPLOSSINGEN VOOR DUURZAME ENERGIE?

Bij Turific Duurzaam laten we jou graag profiteren van duurzame energie. Zodat jouw energierekening binnen de kortste keren stukken lager wordt. En je bovendien bijdraagt aan een groene toekomst. Het liefst doen we dit samen met jou. Dus houden we je graag op de hoogte van wat we voor jou doen. Wel zo betrokken, toch?

Bespaar vandaag nog op energie. Neem contact met ons op, verlaag die energierekening en doe dat bovenal duurzaam. Turific Duurzaam helpt je graag!