E-MOBILITY VOOR THUISLOCATIES

Hybride of volledig elektrisch: de elektrische auto is here to stay. Zéker wanneer je dat doet met accessoires die jou zorgeloos laten rijden. Turific Duurzaam heeft meerdere laadoplossingen die jou verder brengen. Voorzien van strak design, maar vooral erg functioneel. Zo kort mogelijke laadtijden voor zoveel mogelijk onbezorgde kilometers: dat is waar het ons om gaat. En dat gaat verder dan zomaar een buitenstopcontact waar je snel even een stekker in plugt.

Vertel ons over jouw parkeersituatie. Laad je de auto op in de garage, op de oprit of voor je huis? Wij leveren precies wat jij nodig hebt.

Turific Duurzaam adviseert je graag over de voor jou beste oplossing. Zodat jij je auto snel en eenvoudig oplaadt en zonder zorgen op weg gaat.

Home Advanced laadpunt Turific Duurzaam

HOME ADVANCED LAADPAAL

Home Advanced is de slimme laadpaal voor thuis. Waterdicht, gecertificeerd en compatibel met alle elektrische auto’s: met deze oplossing vertrek jij snel van huis.

Naast hoogstaande technologie biedt de Home Advanced jou een gebruiksvriendelijke bediening en fraai ontwerp. De laadpaal won niet voor niets de Red Dot Design Award 2016.

Daarom Home Advanced:

  • Bekroond ontwerp
  • Instellen naar jouw voorkeur
  • Gecertificeerd
  • Online verbonden

Met de Home Advanced haal jij dé laadpaal van de toekomst in huis. Waar rijd jij binnenkort met zoveel zorgeloze kilometers allemaal heen?

E-MOBILITY VOOR BEDRIJFSLOCATIES

Turific Duurzaam biedt ook bedrijven slimme laadoplossingen voor de toekomst. Voorzien van intelligente laaddiensten, online verbonden via de cloud: wij hebben de laadpaal voor jouw organisatie.

Je activeert de laadpaal voor jouw bedrijf met een persoonlijke pas. Waarna je via een online portal aangepaste rapporten met laadgegevens maakt en die eenvoudig voor jouw eigen administratie of belastingaangifte downloadt. Ook krijg je real-time inzicht in je laadgegevens. Besparing aan CO2, verbruik aan kWh: je hebt alle gegevens snel en overzichtelijk bijeen. En beschikt bovendien over een gedetailleerd overzicht van alle laadsessies.

Business Pro
De Business Pro is de geavanceerde laadpaal voor zakelijk gebruik. Met deze oplossing laat je jouw medewerkers, klanten en gasten zo snel, slim en gemakkelijk mogelijk hun auto opladen, ongeacht de parkeersituatie. Ook breid je de laadlocatie eenvoudig en voordelig uit door de Business Pro te combineren met één of meerdere Business Lite-laadpalen.

Energy management Turific Duurzaam

MEER WETEN OVER ONZE OPLOSSINGEN VOOR DUURZAME ENERGIE?

Bij Turific Duurzaam laten we jou graag profiteren van duurzame energie. Zodat jouw energierekening binnen de kortste keren stukken lager wordt. En je bovendien bijdraagt aan een groene toekomst. Het liefst doen we dit samen met jou. Dus houden we je graag op de hoogte van wat we voor jou doen. Wel zo betrokken, toch?

Bespaar vandaag nog op energie. Neem contact met ons op, verlaag die energierekening en doe dat bovenal duurzaam. Turific Duurzaam helpt je graag!