Energieopslag

Wat doe je met energie die je duurzaam opwekt? Grote kans dat je die niet meteen verbruikt. Zonde, toch? Ontdek daarom de mogelijkheden van slimme energieopslag, waarmee je jouw energie gebruikt wanneer jij dat wilt. 

Huishoudens verbruiken overdag minder energie dan ’s avonds, juist wanneer de zon zich niet laat zien en de wind niet altijd waait. Je kunt dan weliswaar overschakelen naar stroom van het elektriciteitsnet, al is verbruik je liever de door jou opgewekte duurzame energie. Naast oplossingen die de industrie al gebruikt, zijn er nu ook kleinere systemen voor energieopslag. Turific Duurzaam maakt met jou graag de juiste keuze.

KRACHT VOOR DE NACHT

Geen huishouden kan zonder energie. Ook niet in de avonduren, wanneer de zon al onder is. Met de Turific Powerwall Energy Storage heb je een zonnesysteem voor dag en nacht, als een ware reservekracht. Het systeem slaat de door jou opgewekte energie op in een batterij en zet die om wanneer jij dat wilt. Duurzame energie optimaal gebruikt: je doet het met de Turific Powerwall Energy Storage.

Energie-opslag | Turific Duurzaam

100% RECYCLEBAAR, 100% GROEN

Bij Turific Duurzaam blijven we weg van gevaarlijke lithium ion-opslag. In plaats daarvan gebruiken we 100% herbruikbare, metal-hybride accu’s uit Zweden. Dit vanuit het Zweedse gedachtegoed om de natuur niet te belasten met extra materialen die we niet kunnen recyclen. Het is dan ook juist deze techniek die de elektrische veerponden tussen Zweden en Denemarken mee aandrijft.

Energy management Turific Duurzaam

MEER WETEN OVER ONZE OPLOSSINGEN VOOR DUURZAME ENERGIE?

Bij Turific Duurzaam laten we jou graag profiteren van duurzame energie. Zodat jouw energierekening binnen de kortste keren stukken lager wordt. En je bovendien bijdraagt aan een groene toekomst. Het liefst doen we dit samen met jou. Dus houden we je graag op de hoogte van wat we voor jou doen. Wel zo betrokken, toch?

Bespaar vandaag nog op energie. Neem contact met ons op, verlaag die energierekening en doe dat bovenal duurzaam. Turific Duurzaam helpt je graag!