LEDVERLICHTING: DUBBEL WINST

Led (light emitting diode) is de nieuwe standaard voor alle soorten verlichting. De techniek is energiezuinig, gaat bovengemiddeld lang mee en geeft direct vol en egaal licht.

Ledverlichting draagt flink bij aan een lagere energierekening. Zeker in bedrijven, waar overdag en vaak ook ’s nachts de nodige verlichting brandt. Tel daar nog eens de lange levensduur bij op en je kunt ervan uitgaan dat een investering in ledverlichting zich dubbel en dwars terugverdient. Vaak al binnen zo’n 2 tot 3 jaar.

Besparen zonder geknipper
Naast zuinig is ledverlichting ook veelzijdig. Vergeet die tl-lampen die knipperend aangaan. In plaats daarvan geniet je met ledverlichting direct van vol en helder licht, dat je bovendien kunt dimmen en verkrijgbaar is voor een breed scala aan wit licht.

Laat de conventionele armaturen in je bedrijfsruimte ombouwen naar armaturen voor ledverlichting en bespaar direct. Je draagt bij aan het milieu en zorgt er bovendien voor dat je energierekening flink lager uitpakt. Dat is dubbele winst!

BESPAAR OP KOSTEN

Wist je dat verlichting zo’n 30 tot 60% vormt van het totale energieverbruik van een bedrijf? Vervang de tl-lampen in een bedrijfshal en je bespaart enorm. De investering in ledverlichting ligt weliswaar hoger dan de huidige conventionele verlichting, maar geloof ons: op termijn ben je veel goedkoper uit. En dat nog los van je bijdrage aan een groene toekomst.

VERLENG DE LEVENSDUUR

Ledverlichting gaat gemiddeld zo’n 50.000 branduren mee. Dat zijn er veel meer dan die van conventionele verlichting, die dan ook sneller aan vervanging toe is. Bovendien is ledverlichting veel zuiniger, waardoor de terugverdientijd al snel uitkomt op zo’n 2 tot 3 jaar. Benieuwd hoe kort die terugverdientijd is voor jouw situatie? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Levensduur | Turific Duurzaam

MAAK LICHT INTELLIGENT

Vraag jezelf eens af of hoe zuinig je nu met verlichting omgaat. Misschien is gedimd in plaats van vol licht in die ene ruimte al voldoende? En moet de verlichting in die andere ruimte écht zo vaak aan? Met een digitale timer reguleer je de verlichting, bespaar je flink op je energieverbruik en verleng je bovendien de levensduur van de verlichting. Een win-winsituatie dus, zoals dat zo mooi heet.

PROFITEER VAN DE EIA

Wie zakelijk ledverlichting aanschaft, kan onder voorwaarden 55% van het investeringsbedrag aftrekken van de fiscale winst. Dit op basis van de Energie-investeringsaftrek (EIA), waarmee de landelijke overheid investeringen in duurzame energie stimuleert. Vraag ons naar de regeling, samen bekijken we of ook jouw bedrijf voor de EIA in aanmerking komt.

Energy management Turific Duurzaam

MEER WETEN OVER ONZE OPLOSSINGEN VOOR DUURZAME ENERGIE?

Bij Turific Duurzaam laten we jou graag profiteren van duurzame energie. Zodat jouw energierekening binnen de kortste keren stukken lager wordt. En je bovendien bijdraagt aan een groene toekomst. Het liefst doen we dit samen met jou. Dus houden we je graag op de hoogte van wat we voor jou doen. Wel zo betrokken, toch?

Bespaar vandaag nog op energie. Neem contact met ons op, verlaag die energierekening en doe dat bovenal duurzaam. Turific Duurzaam helpt je graag!